Wysłany: 2009-05-13, 21:10 Otwarcie - powr??t Digtal Base do ?şycia
10 maja Digital Base powr??ci?Ço do ?şycia
Nasza ekipa: Hayumi, mRL, Micha?Ç90 i mephi zebra?Ça siô do kupy i postawi?Ça forum na nogi.
Co prawda nie odby?Ço siô bez problem??w, ale jako?ő wyszli?őmy z opresji, tutaj szczeg??lne podziôkowania dla Micha?Ça90
Nowy start, nowe nadziejô.
Strasznie nam zale?şy na tym by forum dobrze funkcjonowa?Ço i by?Ço z ka?şdym dniem bogatsze o nowych u?şytkownik??w.
W tym wierzymy w ju?ş zarejestrowanych, ?şe nas nie opuszczÖ i pomogÖ nam tutaj utworzyá niepowtarzalnÖ atmosferô.
My mamy wielkÖ w?Çadzô, ale tak naprawdô wszystko zale?şy od was, naszych kochanych user??w
Chcia?Çbym powiedzieá, ?şe jestem zadowolony z otwarcia tego forum. Mam nadziejô (zresztÖ tak jak wy), ?şe forum na prawdô co?ő osiÖgnie. A dalej niestety brakuje mi s?Ç??w (xD). No ale powodzenia z forum, du?şo user??w i miliona post??w :mrgreen:
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
noo Hayumi bardzo ?Çadnie ... styl naprawdô jest kozacki ... wcze?őniej DB nie przyciÖga?Ço ludzi ... a teraz jak wszed?Çem to nie mog?Çem uwierzyá czy linki mi siô pomyli?Çy czy czy to DB
wcze?őniej mia?Çem du?şo pracy i nauki teraz ... i fajnie ?şe wam uda?Ço siô reaktywowaá DB, nie d?Çugo do?Ço?şô wszelkich stara?Ń by DB pokona?Ço inne serwisy. !
szata graficzna jest kozak ;d
teraz tylko aktywnosc aktywnosc i jeszcze raz aktywnosc
niech kazdy z siebie cos da ;d i doprowadzmy te forum to chwa?Çy :D
Trzeba kaske nazbieraá, zainwestowaá w pozycjonowanie i wtedy ludzie bôdÖ wbijaá, oraz jaki?ő mailing na poczÖtek kupiá, ale w szczeg??lno?őci pozycjonowanie
zacznijcie reklamowaá DB w innych serwisach ... dawajcie tam bannery buttony i link wyr???şniony kolorem ... a tak?şe miejcie jakÖ?ő reklamô w swych sygnaturach w innych serwisach.
kupcie na poczÖtek jakie?ő wy?őwietlenia stron to nie jest drogie a z tego tez userzy siô rejestrujÖ do tego jakÖ?ő reklamô w innym serwisie i zacznijcie pozycjonowanie ;] tylko nie za bardzo aby domena nie dosta?Ça banna ;] chocia?ş jest ju?ş trochô w sieci i jest zindexowana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum