W pierwszej u?şy?Çem texturki "papirus"
W googlach wpisa?Çem i mi siô wy?őwietli?Ço kilka, wziÖ?Çem tÖ najlepszÖ, ale teraz jak szuka?Çem jej to nie ma, pewnie znalaz?Ça siô na innej stronie.
Mo?şna te?ş wziÖá inne z tej tematyki, bo to jest to samo, ale zale?şy od u?Ço?şenia tej textury, a mianowicie, czy ma jakie?ő dziury na ?őrodku, czy te?ş nie jest spalona po bokach.
W ka?şdym bÖd?? razie widaá to na pierwszym tagu
412 DBcash
Wysłany: 2009-09-26, 14:14
oj ostatnie nie zabardzo powalajÖ . sÖ proste i to mi siô podoba, bez przesady ale co?ő mnie nie podchodÖ .
No to lecim:
Pierwszy minus pracy- stanowczo za ciemno! :D Pani wydaje siô byá jako?ő zniekszta?Çocna, texturka najciekawiej siô nie prezentuje Dobry pomys?Ç, ale wykonanie nie najleposze
Niby najlepsza z nowych, ale te?ş nie zachwyca. Przede wszystkim kolorystyka, blado i nieciekawie strasznie, w og??le nie widac przez nia natury tego wybuchu, bo wybuch musi byc zywy! :D og???Çem za du?şo efekt??w widzô, co dosyá szpeci pracô
Zn??w dobry pomys?Ç, a wykonanie dosyc s?Çabe,tekstura rzucona, i przez nia pustka strasznie wieje
Pracvuj m.in nad doborem odpowiedznich efekt??w, czyli tekstur, smu?şu, c4d itp., no i nad typografia, bo kuleje lajtowo :D
Pozdro
Trzy ostatnie pracki strasznie p?Çaskie.
SkupiajÖ siô na jednym-dw??ch planach, przez co nie ma na co siô napatrzeá.
O ile pomys?Çy masz ciekawe, to wykonanie jest nudne i w ka?şdej robisz co?ő co dodatkowo jÖ oszpeca np. w sygnie "I show you something" te czarne brushe na g??rze
w sygnie "World" ten wybuch jest ma?Ço ?şywy, przez co przymula prackô, brak tu jakiego?ő ruchu, ekspresji.
Sygnatura z kobietÖ jest za ciemna, przez co traci du?şo mimo ?şe ?Çadna pani, ?Çadne teksturki itp.
Postaraj siô rozk?Çadaá pracô na wiele plan??w, popracuj nad ?őwiat?Çocieniem, kolorami i poeksperymentuj ze stockami/renderami i ich wtapianiem .
Za cieeemna .
Okularki i te splatterki dajÖ jej letniego klimatu - ciemno?őá go niszczy. "Martwe" kolory zabierajÖ ca?ÇÖ energiô jakÖ ta praca powinna wydzielaá - g?Çowa znajduje siô w ruchu, tak samo jak jej otoczenie, ale to wszystko zamiera. Jako?őá s?Çaba, zw?Çaszcza na twarzy i po prawej stronie taga, brakuje mi tu wiôkszej g?Çôbi i lepszego wtopienia focalu.
ciemno jak u murzyna w -******** )
jak sie nie myle to jakiss gardiet ktoryy straszniee zlee wyglada w tej pracy, na twoim miejscu wyrzucilbym go.. przez to ta pracaa jest taka ponura.
i ten stock jest jakis niewyrazny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum