Tworze w 3DS Maxie, na razie niewiele zrobilem, ale wciaz sie ucze i wiaze z tym swoja przyszlosc (chociaz nie jakos specjalnie mocno, bo wiadomo, ze wszystko sie moze odmienic ).
No ma?Çy tasiemiec, nie ma sensu oceniaá po szczeg??lne
Powiem tylko, ?şe najbardziej mi siô podoba "Mini X-Wing Lego Model", mam nadziejô, ?şe jeszcze co?ő bardziej skomplikowanego zrobisz w tym stylu ;]
Natomiast najmniej mi sie podoba toster przez te zaokrÖglenia ;]
P.S. kiedy zamierzasz pobawiá siô materia?Çami (tylko nie m??w "w wakacje" )?
P.S. kiedy zamierzasz pobawiá siô materia?Çami (tylko nie m??w w wakacje )?
Jak juz opanuje troche modelowanie, byc moze "we wakacje", ale jesli juz to pod koniec Cos z LEGO zrobic jeszcze planuje nieco pozniej, mysle, ze jakiegos TIE Figtera
Ja siô wypowiem bardziej og??lnie.
Prace co prawda nie sÖ jakie?ő cud mi??d i orzeszki, ale tragicznie te?ş nie jest.
Chocia?ş ten toster to trochô Ci nie wyszed?Ç przez te zaokrÖglenia.
Ale wszystko da siô doszlifowaá, zw?Çaszcza swoje umiejôtno?őci.
No, a najlepszy to w?Ça?őnie X-Wing, pomys?Çowa praca, poza tym Star Warsy <3
Najlepsze to pok??j i szafka ;d ?Çadnie estetycznie wykonane ;d katana lq i widaá piksele na mieczu ?őwietlnym przyda?Çoby siô wiôcej szczeg???Ç??w na rôkoje?őci ;d tak og??lnie to w porzÖdku
fajnie to porobi?Çes ale przyczepi?Çbym sie do paru rzeczy np katany, ta oslona przy rekojesci troszke za duza na moje oko i rekojest jest prostokatna ale to male szzeg??liki,
widac ze duzo pracujesz i dobrze bo coraz to lepsze rzeczy ci wychodza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum