Siemanko. Jestem nowym u?şytkownikiem forum wiôc poka?şô rzeczy kt??re mi w miarô dobrze wychodzi?Çy czyli tapety. Niedawno zrobiona praca kt??rÖ wygra?Çem WOTW. Je?őli masz oceniá tak ''fajne 10/10'' to wog??le nie oceniaj. Liczy siô tylko konstruktywna ocena.
Fajna tapetka. Lubie jasne kolory i z czerniÖ. Lecz. Wed?Çug mnie przyda?Ço siô tak jakby wtopienie tej czcionki w pogniecionÖ kartkô, ?şeby wyglÖda?Ço jak wydrukowane, pogniecione i lekko wyprostowane
Sharpen an literach mi zdeka przeszkadza, do tego ten ?őrodek, ??le wpasowa?Çe?ő niebieski kolor, bo nie za fajnie siô prezentuje, by?Ço go daá w innej formie (tu akurat nie powiem w jakiej bo sam nie mam pomys?Çu, ale taka jaka jest mi siô nie podoba). No i widzia?Çem ju?ş masô podobnych prac z porozwalanymi napisami i ta z?Ça nie jest, ale raczej taka wyr???şniajÖca siô te?ş nie... : P
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
Ta wysz?Ça o wiele lepiej od poprzedniej, przynajmniej ja tak sÖdzô. Fajna kolorystyka, lubiô takie mieszanki, uk?Çad te?ş raczej mi nie wadzi, choá ten smudge jak ju?ş Yumi powiedzia?Ça mog?Çe?ő sobie darowaá. No ale praca fajnie siô prezentuje.
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum