Tak wyszlo ze od niedawna stalem sie wlascicielem tego forum. Jednak to nie ja mam zamiar tym zarządzać lecz Wy - Uzytkownicy.
Sam tak jak Wy jestem grafikiem, ktory chetnie pomaga innym w ramach zdrowego rozsadku.
Przejmując to forum, stwierdzilem ze fajnie byloby rozwinac cos dalej. Aktualnie forum działa na nowym serwerze, nowej domenie - artworkers.pl (stara rowniez pozostanie). Chciałbym aby forum rowniez rozwijalo się technologicznie, dlatego jak macie jakiekolwiek uwagi co do funkcjonalnosci - piszcie
Administratorow, ktorzy nadal maja ochote wspolpracowac - zapraszam do siebie na rozmowe
rmcdzk
DB points: 30
Team: C R I P S
412 DBcash
Wysłany: 2009-10-26, 09:31
powitał mam nadzieje , że ruszymy i stworzymy razem coś ciegawego i mocnego
Siema. Po pierwsze fajna nazwa forum, cieszę się, że jest lepsza od poprzedniej. Chciałbym, żeby chłopaki sami określili czy chcieli by abym dalej miał taki kolorek. Zajmowałem się poprzednio... powiedzmy sprawami organizacyjnymi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum