::  Strona Główna  ::  Szukaj  ::  Statystyki  ::  Użytkownicy  ::  Grupy  ::  Rejestracja  ::  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Doza wita i o współpracę pyta ;)
Autor Wiadomość
Doza

2 DBcash
Wysłany: 2010-04-19, 17:34   Doza wita i o współpracę pyta ;)

Witam wszystkich i mam do zaoferowania pewna formę współpracy ;)

Magazyn literacko-kulturalny „Doza” poszukuje grafików do współpracy. Wszystkich, którzy tworzą grafiki, lubią i potrafią posługiwać się programami edytorskimi, zapraszamy do nas. Potrzebni są zarówno graficy do współpracy stałej (projektowanie okładki kolejnych numerów i mniejszych grafik wewnątrz pisma, w przyszłości możliwe wynagrodzenie), jak i dorywczej. Jeśli masz pomysł na ciekawą grafikę, albo chcesz zrobić coś jednorazowo i nie wiesz na co konkretnie jest w danym numerze zapotrzebowanie – pisz do szefa działu grafik. Wszystkie namiary na niego, jak i innych członków redakcji, znajdują się na stronie www.dozamagazyn.pl.
Jednak z racji, że to właśnie ja szefuję działowi graficznemu podaję tutaj bezpośredni kontakt do mnie poprzez adres mailowy: sebastian.filipowicz@dozamagazyn.pl lub gg: 11921258
Prace graficzne do pierwszego numeru są aktualnie pilnie potrzebne, stąd nie wahaj się wysłać swojej pracy lub jeśli masz wątpliwości zapytać mnie o szczegóły, gdyż bardzo możliwe, że właśnie twoja grafika ujrzy światło dzienne na łamach „Dozy”.
Jeśli sam nie tworzysz grafik, ale znasz kogoś, kto się tym zajmuje – daj mu znać, lub podaj mi na maila jego namiary, a sam się z nim skontaktuję.

Cała Redakcja „Dozy” z góry dziękuje za pomoc i współpracę ;)
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu