Nie obchodzi mnie kt??re miejsce zajÖ?Çem- bo durna, prosta sygnaturka zajô?Ça mi oko?Ço 20 minut roboty. na punkty DB te?ş sobie bimbam, bo i po co mi one:P
Ale zmieniaá zasady W TRAKCIE G?ĹOSOWANIA?? kto to widzia?Ç? Czujô siô poszkodowany i ?şÖdam satysfakcji.
Najpierw by?Ço, ?şe g?Çosowanie trwa do poniedzia?Çku. Teraz widzô, ?şe kto?ő zedytowa?Ç post- o g?Çosowanie mia?Ço byá do piôciu g?Ços??w. Dziôki. My?őla?Çem, ?şe jest tu uczciwie.
Kto?ő sobie kpi? Czy mo?şe nie wiedzia?Ç co zrobiá za bardzo, i polecia?Ç sobie w h##a?
Domagaá siô m??g?Çbym przeprosin od osoby odpowiedzialnej za tÖ sytuacjô. Osoby, kt??ra zna?Ça autor??w prac- i mog?Ça (nie musia?Ça, a MOG?ĹA) stworzyá w?Çasne prawo tak, aby wygra?Ç jej faworyt. Taki kto?ő nie powinien by?ő battlemodem.
BorysGodunoff, we?? no najpierw sprawd?? dok?Çadnie, jak takie zarzuty robisz :|
a btw. to s?Çowo piszô siô przez ch
Wysłany: 2009-06-02, 21:31
sprawdzi?Çem. Przepisy na ten temat nie istniejÖ. Poza tym, battle mod w og??le nie raczy?Ç ani zapytaá, ani poinformowaá o swoich decyzjach w sprawie g?Çosowania. Pamiôtajmy, ?şe to osoba, kt??ra jako jedyna zna?Ça wszystkich autor??w prac. Wobec tego mog?Ça zaistnieá sytuacja "samowolki" w g?Çosowaniu.
No to po co wysy?Çaá prace? skoro w podobnej sytuacji Bmod bôdzie m??g?Ç tak manipulowaá sposobem g?Çosowania, ?şe wygra jego faworyt?
Druga sprawa- regulamin konkurs??w jest tak ubogi, ?şe bieda to przy nim urocza, pulchna dzierlatka:P
no jasne, sama g?Çosowa?Çam za wszystkich i dosz?Ço do remisu, CC czy ty czytasz co piszesz?
jaki ja niby mam wp?Çyw na g?Çosowanie? -.-
BorysGodunoff [Usunięty]
0 DBcash
Wysłany: 2009-06-02, 21:40
Nie na g?Çosowanie, lecz na jego spos??b. Trzeba by?Ço jawnie, od razu na poczÖtku okre?őliá, co siô stanie, jak w dogrywce bôdzie remis. A nie kombinowaá. To nie dzia?Ç spamu, ?şe mo?şesz sobie ot tak edytowaá posty! To dzia?Ç konkursowy! I temat z g?Çosowaniem! A ty podobno jeste?ő battlemodem, wiôc zachowuj siô jak takowy!
jak kombinowaá? przecie?ş nic nie kombinowa?Çam :/
i nie edytowa?Çam post??w oO
BorysGodunoff [Usunięty]
0 DBcash
Wysłany: 2009-06-02, 21:47
Tak? ech, ?şa?Çujô ?şe nie zrobi?Çem print screena wczoraj- gdzie jak w???Ç by?Ço napisane, ?şe dogrywka do poniedzia?Çku.
ZresztÖ, mam to szczerze w powa?şaniu. co ja tam sobie bôdô humor psu?Ç jakim?ő durnym g?Çosowaniem. Moje DB mo?şecie rozdaá po?őr??d miejsca 1 i 3.
Radzô napisaá jawny i rozbudowany regulamin konkurs??w.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum