nie, bo jeszcze mnie o co?ő posÖdzÖ, przykro mi
ale bardzo Ciô lubiô ;]
?şeby nie by?Ço spamu:
a jakie bôdÖ te inne konkursy??
E: a i ilosc tych dbpk??w mog?Ça by byá pisana, w tym temacie z sotwem w ostatnim poscie (tam gdzie wyniki)
[mephi]//pro?őba spe?Çniona. Dobry pomys?Ç, stawiam za to piwko.
a co do Hall of Fame to moze 2 i 3 miejsca tez beda zaznaczane?? (od razu uprzedzam wnioski, ?şe nie chce koniecznie, abym ja tam by?Ç)
Hall of Fame bôdzie tylko dla zwyciôzc??w, jak sama nazwa wskazuje. Stworzymy po prostu ranking grafik??w i tam bôdÖ wszyscy, kt??rzy uzyskajÖ jakie?ő punkty. W weekand poka?şô jak to widzô.
[ Dodano: 2009-05-26, 22:15 ]
czemu wymiary poziomo sÖ 500x200 a pionowo 200x350???
mo?şe za wygrane konkursy, zwyciôzca bôdzie dostawa?Ç ma?Çego buttonka (wiecie o co chodzi ;P)
ale, ?şeby nie zajmowa?Çy one du?şo miejsca to by siô tworzy?Ço animacje, je?őli kto?ő by mia?Ç powy?şej jednego
oj to jedna z rzeczy, kt??rych nie lubiô xP
zamieszanie z tym jest, a jak kto?ő zrobi?Ç prace z copyrightem i tak mo?şna poznaá, najwy?şej po konkursie poprosi siô o stocka : P
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
Nie no poczekajmy na opiniô innych, bo jak na razie sam siô wypowiedzia?Çem
_________________ Lubiô barok.
Pad?Çem... nikt nie poda rôki... sam wstanô... silniejszy
To, ?şe milczô, nie znaczy, ?şe nie mam nic do powiedzenia.
Na tyle jeste?ő dobry, na ile jest dobry Tw??j najs?Çabszy punkt
Ostatnio zmieniony przez !Veago 2009-05-30, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum