Ostatnio ?őciÖga?Çam pliki do photoshopa i nie wiem gdzie je umie?őciá by dzia?Ça?Çy i nie wiem tez gdzie one beda w programie.
do jednego z plik??w mam ?őcie?şke do wrzutu: Adobe Photoshop CS2\Presets\Photoshop Actions
a ja mam Adobe Photoshop CS3 i po polsku to jest a nie wiem gdzie powinno byá
drugi plik mam z rozszerzeniem: atn - plik actions i te?ş nie wiem gdzie wrzucic i gdzie beda po wrzuceniu...
prosze o pomoc...
No to jak masz PL to powinno byá co?ő w stylu APCS3/ustawienia fabryczne; ustawienia poczÖtkowe/Photoshop Zadania(albo co?ő z zadaniami albo akcjami)
Nie wiem dok?Çadnie, bo nigdy nie mia?Çam spolszczenia.
Poza tym jeszcze inaczej mo?şesz to wrzuciá do PS'a
Jak masz otwarty program
Po prawo w panelu masz takÖ zak?Çadkô "Zadania"
Tak jak tutaj:
Klikasz tam gdzie zrobi?Çam strza?Çke i tam bôdzie 'Za?Çaduj Zadania' lub co?ő w ten dese?Ń
Powinina?ő daá radô
Ta strona mo?şe Ci siô przyda : http://pstools.pl
Np jakby?ő u?şywa?Ça jaki?ő zagranicznych tut??w lub co?ő
Ostatnio zmieniony przez excellentPONY 2009-06-15, 14:17, w całości zmieniany 1 raz
zadzia?Ça?Ço co?ő, no ale nie to co chia?Çam. To co ?őciÖgne?Çam to jakies napisy a jak na zdjeciu dodalam napis i zrobilam ta operacje(o ile dobrze zrobilam) to wyszlo mi przy jednym zlaczenie warstw i wyblakly czarno bialy a przy drugim pliku rozmazalo sie i tez na czarno bialy... moge wrzucic na serwer ten plik co sciagnelam i dac link, moze sie przyda
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum