Zaproszone osoby: 2
Team: C R I P S
265 DBcash
Wysłany: 2009-09-14, 16:10 Nab??r na Moderatora Forum. :)
Siemanko wszystkim..
Wiôc do rzeczy, tak jak w temacie, nasze Forum DigitalBase potrzbuje aktywnych, uczynnych, pomocnych moderator??w..
Na to miejsce przyjmiemy jednego, ofc kto siô wyka?şe ten przejdzie rundô kwalifikacyjnÖ
Ni?şej zamieszczam przyk?Çad podania.
# Nick na Forum:
# Imiô:
# Wiek:
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?:(tak,nie, jak tak to jakie)
# Co?ő o sobie:
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?:
# Do?őwiadczenie w moderowaniu:
Moderator musi spe?Çniaá poni?şsze wymagania.
Min. Mieá przynajmniej 30 post??w na forum.
Pomagaá innym.
No to raczej na tyle..
Podania proszô sk?Çadaá w tym temacie.
Pozdrawiamy, Administracja DigitalBase.
# Nick na Forum: Highlow
# Imiô: Artur
# Wiek: 16
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?: Owszem, by?Çem modem na pewnym forum wielotematycznym (prowadzi?Çem OTWY), admin na dw??ch forach (jedno graficzne drugie muzyczne), moderowa?Çem r??wnie?ş 2 fora o tematyce fantasy.
# Co?ő o sobie: Grywam na gitarze (najczô?őciej elektrycznej), uprawiam karate kyokushin, znam dosyá html.
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?: Zale?şy od dnia Jak na razie jestem tutaj bardzo czôsto i raczej tak pozostanie.
# Do?őwiadczenie w moderowaniu: Ju?ş wypisane powy?şej Staram siô nie stawiaá zbyt szybko ostr??w tylko oczywi?őcie ostrzegaá, poniewa?ş to najczô?őciej wiôcej da niz danie ostra, kt??re ko?Ńczy siô pretensjami od usera i prowadzi to do tak zwanej "zemsty" czyli spamowanie itp.
# Nick na Forum: wiktor94 (lion.)
# Imiô: Wiktor
# Wiek: 15
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?:(tak,nie, jak tak to jakie): gimpuj.info, by?Çem opiekunem tutoriali, organizatorem sotwa oraz mia?Çem moderowaá jeszcze jedno forum, ale ze wzglôdu na to forum, odszed?Çem z gimpuja
# Co?ő o sobie: Je?şeli siô przyk?Çadam to mogô, wole pomagaá ni?ş braá. Nigdy nie ko?Ńczô czego?ő w po?Çowie. Zwykle wszystko robi?Çem jak trzeba i nikt nie mia?Ç do mnie pretensji.
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?: To zale?şy ile bym mia?Ç pracy i do tego + 1hmin - 3h
# Do?őwiadczenie w moderowaniu: Na podstawie do?őwiadcze?Ń na gimpuju do?őá du?şe.
Ostatnio zmieniony przez lion. 2009-09-19, 11:44, w całości zmieniany 2 razy
202 DBcash
Wysłany: 2009-09-14, 23:02
A co mi tam Zg?Çoszô siô
# Nick na Forum: PuSheK
# Imiô: ?Ĺukasz
# Wiek: 18
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?: Du?şo ich by?Ço m.in. TwojWarez.pl
# Co?ő o sobie: Ponad wszystko jestem obiektywny, kulturalny, potrafiô utrzymaá porzÖdek na forum i nie jestem dzieckiem pchajÖcym siô po kolorek Wiôcej o mnie znajdziecie w dziale O nas
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?: R???şnie
# Do?őwiadczenie w moderowaniu: ?Şe tak powiem Ogromne
# Nick na Forum: Gainer
# Imiô: Jacek
# Wiek: 31
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?: Na warezach, mam nawet propozycjô na admina, ale to nie dla mnie Wolô jak ju?ş co?ő same moderowanie.
# Co?ő o sobie: Do?őá aktywny, czôsto siedzô przy laptopie, nawet i w pracy kiedy tylko mogô. Lubiô pomagaá w rozwoju forum, a nie tylko rozmawiaá i dawaá swoje galerie do oceniania. Kulturalny, dobrze funkcjonuje jôzykiem polskim. Jako moderator dzia?Çam w celach partykularnych, w razie konieczno?őci konsultujô siô z innymi moderatorami.
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?: Prawie ca?Çy czas gdzie?ő tak od po?Çudnia gdy?ş rano mam sporo pracy, potem to ju?ş leci z g??rki.
# Do?őwiadczenie w moderowaniu: Oj uwierzcie, ?şe spore
/OT
Co prawda nie mam 30 post??w, ale szybko to nadrobiô
o ile syf sie z tego forum nie zrobi [ nie mowie tu o postach ]
to i ja sie moge zglosic
# Nick na Forum: unreal
# Imiô: Mar...Mar... Nie powiem .
# Wiek: 15
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?: nie :f
# Co?ő o sobie: yy.. czasami lubie cos wyskrobac w html i 'ucze' sie php. do tego interesuje sie Melbourne Shuffle [ tancze ]
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?: hmm 1-2,5h [zalezy jak ze szko?ÇÖ]
# Do?őwiadczenie w moderowaniu: no jak edytowac i usuwac posty to wiem xd
Team: C R I P S
412 DBcash
Wysłany: 2009-09-16, 21:23
co mi tam .
# Nick na Forum: Detoks
# Imiô: Piotr
# Wiek: 19
# Czy moderowa?Çe?ő/a?ő ju?ş jakie?ő forum?:tak, parô graficznych i warezowych
# Co?ő o sobie: interesujô siô militariami , motoryzacjÖ, kobietami i kulturystykÖ
# Ile godzin dziennie m??g?Çby?ő spôdzaá na forum ?: godzinke mo?şe dwie wieczorem + po po?Çudniu ko?Ço godziny .
# Do?őwiadczenie w moderowaniu: j/w moderacja for graficznych i warezowych .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum