Ja np. m??g?Çbym zrobiá logo we flashu i mog?Çoby byá dobre.
Je?şeli siô spodoba to zostanie wtrÖcone na top.
Inne osoby te?ş pewnie zrobiÖ, nie musi byá akurat we flashu.
Aha, no to od razu stwierdzam, ?şe widzia?Çem to forum, ale nie by?Çem na nim zarejestrowany w og??le, wiôc nie mam jak ?őciÖgaá z nich pomys?Ç??w
sory, ale od kiedy zeby obejrzec forum trzeba miec konto ?
u mnie jakos nie ma czarnego t?Ça z napisem 'Zarejestruj siô ?şeby zobaczyá forum Rejestacja'
a je?şeli na GA jest top we flashu i ktos inny zrobi to myslicie ze to juz jest RIP ?? czyli wszystkie serwisy ktore majÖ top we flashu sÖ ripperami GA ... ehh ..
zr??bcie te logo, tylko ?Çadniejsze od tamtego na GA bo zanim to forum sie za?ÇÖduje itp.. to mija troche czasu
a je?şeli na GA jest top we flashu i ktos inny zrobi to myslicie ze to juz jest RIP ?? czyli wszystkie serwisy ktore majÖ top we flashu sÖ ripperami GA ... ehh .
ja nie mowie o ripowaniu tylko podpatrywaniu niektorych pomys?Çow, juz nie pierwszy raz widze temat z jakas propozycja gdzie na ga jest to wprowadzone ale ok. robcie co chcecie ;ss
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum