Mo?şe by tak zrobiá dodatkowÖ opcjô kolorowych temat??w ?
A mianowicie chodzi mi tutaj, aby za punkty DB, (nie DbCash), ale DbPoints, administrator bÖd?? moderator mogliby zmieniaá kolor tematu danego u?şytkownika, kt??ry w?Ça?őnie by wykupi?Ç tÖ opcjô.
To nie p??jdzie na marne, ale bôdzie to unikalna galeria.
Np 15 DbPoints (Wybrany kolor na miesiÖc)
Potem by mo?şna by?Ço wykupiá sobie nastôpne.
Czekam na wasze opinie.
Jestem przeciwny temu pomys?Çowi. Dlaczego? Bo brzydko m??wiÖc jest zer?şniôty ?şywcem z "innego forum graficznego" (nie bôdô tu robi?Ç reklamy). Wymy?őlcie co?ő sami zamiast kopiowaá pomys?Çy innych.
Wiesz... greenman nie oskar?şaj nas o zer?şniôcie, bo to propozycja Gainera i nie oznacza to, ?şe bôdzie ona spe?Çniona.
Po drugie. Zapraszam na gg albo PW, to powiem Ci co to forum ma z innych, je?őli nie polskich to zagranicznych Prawda jest taka, ?şe je?őli kto?ő nie ma czego?ő zarejestrowanego w urzôdzie patentowym to nie mo?şna oskar?şaá o nic. Wszystko zale?şy od dobrego smaku administracji.
Gainer pomys?Ç nieg?Çupi - ale je?őli go ?őciÖgnÖ?Çe?ő to nie podoba mi siô taka metoda propozycji.
Poza tym - jestem za tym, ?şeby daá userowi wyb??r stylu, ale na Trwa?Çe - ka?şdorazowo p?Çatnie za db, ale na trwa?Çe.
Co Wy na to?
DB points: 45
242 DBcash
Wysłany: 2009-09-26, 13:27
sprawa jest prosta jak kto?ő bôdzie chcia?Ç wyr???şniá sw??j temat (nie wiem po co) to niech to robi jak mu to da jakÖ?ő satysfakcje ale nie oznacza to ?şe ka?şdy bôdzie tam wchodzi?Ç
Chodzi o to, ?şe nie kolorki siô zmieniÖ styl nowy bôdzie, i ka?şdy bôdzie m??g?Ç go "kupiá". Jednorazowo. Oczywi?őcie do wykorzystania tylko tutaj.
Co do propozycji mojej to nie wziÖ?Çem go z innego forum. Jak najbardziej sam na to wpad?Çem. Nie wiem na jakim to jest forum, ale je?şeli inny portal to ma to nie r??bmy ju?ş tych kolorowych temat??w.
Co do stylu to jestem przeciw.
Czemu ?
Argument jest prosty i do?őá sprecyzowany.
Je?şeli forum siô do?őá dobrze rozkrôci to bôdzie robiony nowy styl dla wszystkich u?şytkownik??w w jakim?ő tam odrôbnym czasie.
Jak ju?ş ma byá ten nowy styl to dla wszystkich.
Mia?Ç byá argument, a nigdzie go nie widzia?Çem. Brak mu merytorycznych przes?Çanek.
Styl bôdzie do kupienia, nie widzô powodu, ?şeby nie mo?şna by?Ço go kupiá przez kogo?ő. Czasami bôdziemy sami zmieniali styl. Trzeba bôdzie opracowaá wersje ?őwiÖteczne (Bo?şe Narodzenie, Wielkanoc, Sylwester i urodziny db).
♥Gift od mephi♥
Awards:
Nie lubiô ludzi bez swojego stylu, bez swojego zdania, bez swojej wolno?őci :<
Kolorowe nazwy temat??w sÖ dobre, ale raczej lepiej by by?Ço ?şeby za wygranÖ np. na SoTWie mo?şna by?Ço wybraá albo DBpointsy albo kolorek na temat . ?Şeby nagle wszyscy nie mieli kolorowo...
powt??rzy?Ça?ő dok?Çadnie to co ja napisa?Çem
a co do nowego stylu jestem za (chodzi mi o te ?őwiÖteczne np ?őnieg lub baloniki itp.)
Kolorowe nazwy temat??w sÖ dobre, ale raczej lepiej by by?Ço ?şeby za wygranÖ np. na SoTWie mo?şna by?Ço wybraá albo DBpointsy albo kolorek na temat . ?Şeby nagle wszyscy nie mieli kolorowo...
Wtedy z forum zrobi?Ça by siô choinka. Za du?şo kolor??w by?Çoby.
Jak ju?ş co?ő to za tym stylem mogô byá.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum